Milyen gyors internetre van szükségem az online oktatáshoz?

Az internetkapcsolat sebessége meghatározó tényező a videó konferenciák élvezhetősége és hatékonysága szempontjából egyaránt. 

Az internetkapcsolat minimális letöltési sebessége Zoom esetében 600kilobit / sec., de ajánlott ennél jóval gyorsabb szolgáltatást választanunk. Például a Skype esetében az ajánlott sebesség 8 Mbps letöltés és 1.5 Mbps feltöltési sebesség, míg az Zoom esetében már 1.8 Mbps letöltési sebesség is ideális. Mi azt javasoljuk tehát, hogy az internet szolgáltatás letöltési és feltöltési sebességét minimum 1.5 Mbps körül válasszuk meg.

A sebességet legegyszerűbben a https://www.speedtest.net/ segítségével mérhetjük le.

Tóth Péter, furbify


Mi vagyunk a furbify. Prémium minőségű számítástechnika (üzleti laptopok és PC-k) felújításával és értékesítésével foglalkozunk. Büszkék vagyunk arra, hogy évente több tízezer eszköz felújításával járulunk hozzá a környezet védelméhez. Szívügyünknek érezzük, hogy a lehető legjobb szolgáltatásban részesítsük minden vásárlónkat és viszonteladó partnerünket.

Szeretjük a számítógépeket

Vállalkozásunk 2007-ben indult egy kis szobából. Eleinte számítógépek szervizelésével és kisebb rendszerek karbantartásával foglalkoztunk, majd később egy kis PC-shopot is nyitottunk szülővárosunkban Gútán.

A pénzügyi válság kirobbanásakor döbbentünk rá, hogy az igazi áttörési lehetőség a felújított számítógépekben rejlik, ugyanis így bárki töredék áron juthat hozzá egy jó minőségű, megbízható prémium berendezéshez. Akkoriban még ez a szegmens szinte teljesen ismeretlen volt a közép-európai piacon, ezért eleinte nagyon nehéz volt vásárlóink bizalmába férkőzni. 

A kezdeti nehézségeken túllendülve gyorsan híre ment a remek minőségű és megfizethető termékeknek, és egyre több megrendelésünk érkezett. Már az elejétől kiemelt figyelmet fordítottunk a vásárlói élményre, és a visszajelzések alapján fejlesztjük szolgáltatásunk színvonalát. Sikerünket nagyrészt ennek is köszönhetjük.

Szólj hozzá